Контакти

07301, Київська обл., м. Вишгород, вул. Київська, 10-В
тел./факс: (04596) 5-46-95,
тел.: (04596) 5-44-25,
тел.: (044) 579-21-16.
e-mail: mozmdv@mozmdv.gov.ua